субота, 14 червня 2014 22:08

На Донеччині викрали офіцера ВСУ - Міноборони

На Донеччині викрали офіцера ВСУ - Міноборони
Фото: 24tv.ua

В Авдіївці (Донецька область) члени незаконних збройних формувань захопили в полон майора Збройних сил України Романа Лубенцова, повідомляє Міністерство оборони.

"Сьогодні близько 13:00 в місті Авдіївка п'ять озброєних бойовиків захопили в полон заступника начальника командного пункту зенітного ракетного дивізіону, майора Збройних сил України Лубенцова Романа Олексійовича. Про це повідомила дружина офіцера, яку він на момент викрадення намагався відправити із зони АТО", - говориться в повідомленні Міноборони, опублікованому на сторінці міністерства в Facebook в суботу ввечері.

За інформацією відомства, згідно з офіцером немає, члени НВФ жодних вимог не висували.

"Зараз робиться все можливе для пошуку і звільнення нашого військовослужбовця з полону", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони нагадали про аналогічній спробі тиждень тому в м.артемівськ викрасти командира однієї з військових частин Донецького гарнізону Володимира Чеботка. Тоді військовослужбовцям вдалося відбити його у представників НВФ. Полковник отримав вогнепальне поранення і був госпіталізований.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині викрали офіцера ВСУ - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі