пʼятниця, 16 серпня 2013 00:53

На Донеччині депутат міськради наклав на себе руки

Депутат Горлівської міської ради Донецької області від Партії регіонів Дмитро Головченко швидше за все сам кинувся під поїзд.

Про це в четвер, 15 серпня, повідомляє газета Вести, посилаючись на джерела у кримській міліції.

За даними видання, біля місця трагедії міліція виявила передсмертну записку депутата, яка проголошувала: "У моїй смерті прошу нікого не звинувачувати".

За словами заступника начальника автодору Володимира Давидченка, колеги загиблого не мають уявлення, що загиблий робив у передмісті пізно ввечері.

"Він не був там з робочими питаннями, однозначно. За моєю інформацією, він був у лікарні і коли йшов назад, його збив потяг. У Криму Дмитро працював протягом останніх двох років. Його поховають у Горлівці завтра", - зазначив Володимир Давидченко.

Нагадаємо, труп Головченка був виявлений сьогодні, 15 серпня, в Криму біля залізничної колії. Спочатку правоохоронці розглядали кілька версій події: самогубство, умисне вбивство і нещасний випадок.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині депутат міськради наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі