неділя, 10 січня 2016 13:18

На Донбасі загинули двоє військових

На Донбасі загинули двоє військових

За минулу добу в зоні проведення АТО двоє військових ЗСУ загинули.

Про це повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник на брифінгу в неділю в Києві.

"Двоє загинули. Це сталося в районі Майорського", - сказав він на брифінгу в неділю в Києві.

Мотузянік розповів, що один з військовослужбовців загинув через отримання осколкового поранення при обстрілі позицій сил АТО бойовиками з гранатомета.

"Другий - капітан поліції, який рятував мирних жителів, які стали жертвами підлої тактики бойовиків, які обстрілюють мирні квартали. Під вогонь потрапив цивільний автомобіль, в результаті була поранена місцева мешканка. Поліцейський зробив усе можливе, щоб відвести автомобіль від лінії вогню. Порятунок мирних жителів коштувало йому життя", - розповів спікер АП.

За його словами, за минулу добу в районі проведення АТО режим тиші порушувався в основному на Донецькому напрямку.

Там бойовики застосували міномети і гранатомети.

"Також бойовик стріляли з БМП і танка, а також вели вогонь з 82-мм міномета. Все це озброєння заборонено мінськими домовленостями", - підкреслив Мотузянік.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що в зоні проведення АТО поблизу селища Зайцеве, що неподалік Горлівки на Донеччині, загинув капітан Нацполіції Олександр Ільницький.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинули двоє військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі