четвер, 23 квітня 2015 13:09

На Донбасі не замовкає "відведена" техніка бойовиків. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 23 квітня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 22 квітня
Ситуація на Донбасі. 21 квітня

За минулу добу зафіксовано збільшення кількості випадків порушення режиму тиші з боку противника. Активніше ворог застосовує і заборонене озброєння: бойовики 18 разів обстріляли наші позиції зі 120-мм мінометів, двічі – з 122-мм артилерії, в тому числі самохідної, а також тричі – з танків.

Як заявив сьогодні на традиційному брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, точки найбільшого запеклого протистояння в зоні АТО за минулу добу:

- на Маріупольському напрямку – с. Широкине. Вчора бойовики там активізувалися після 17 години, внаслідок чого бій тривав навіть після настання темної пори доби.0

- на Донецькому напрямку бойовики неодноразово порушували режим тиші в районі аеропорту, дошкуляючи нашим військовослужбовцям на позиціях поблизу Опитного, Авдіївки та Пісок. Також неспокійно було у північно-західних передмістях Горлівки, де найбільшу активність противник проявляв в районі с. Ленінське, тричі застосувавши озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

- на Луганському напрямку єдиною точкою зіткнення було м. Щастя. Хаотичні, (переважно зі стрілецької зброї) провокації бойовиків, які окупували с. Весела Гора, тривали там протягом всієї світлої пори доби.

Протягом минулої доби зафіксовано 17 польотів ворожих БПЛА в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі не замовкає "відведена" техніка бойовиків. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі