вівторок, 30 квітня 2013 17:28

На дім Ніни Москаленко знову вчинили напад

На дім Ніни Москаленко знову вчинили напад
Фото: nr2.ru

Близько 7 ранку, до будинку Ніни Москаленко знову прийшли два десятки чоловіків у масках та почали виносити речі з зруйнованого будинку. За словами Ніни Іванівни, хлопці мали наказ прибрати територію та частину будинку, який учора розгромили та двома "КАМАЗАми" вивезти на звалище. Про це жінка розповіла в коментарі Gazeta.ua.

Новоявлені прибиральники з'явились близько 7 ранку та почали складати до кузова частину огорожі території. Ніна Іванівна почала заважати їм робити це. Також їй допомагали четверо активістів, що ночували разом з нею у розгромленому будинку.

"Ці хлопці сидять у лісі, в ботанічному саду. Один здалеку дивиться за будинком, інші сидять і п'ють горілку. Потім, п'яні йдуть до мене і пакостять. Ці, що сьогодні прийшли забирати мої речі, також були нетверезі. Від них несло алкоголем. Вони почали збирати все, що вчора потрощили. Я не давала, подзвонила до міліції, депутатам і журналістам. Тільки коли вони приїхали, ті втекли до лісу," - розповіла телефоном Ніна Іванівна.

Жінка написала заяву до міліції, що невідомі потрощили меблі та речі, які належить їй.

"Зараз чекаємо незалежного експерта. Він має приїхати і оцінити збиток, який завдали ці вандали. А вони хочуть все забрати, щоб ніяких експертиз не було. Зараз тут чергують кілька активістів, є народний депутат Ємець. Коли експерт оцінить завдані збитки, подам до суду на нових власників, адже вони понищили моє майно," - додала вона.

Учора, коли Ніна Іванівна разом із сином Ярославом перебувала на засіданні в Печерському суді Києва, до її будинку увірвались невідомі. В цей час у суді розглядали їх справу про підробку документів, що дозволило відсудити частину будинку. У будинку була тільки 81-річна Ганна Макарівна. Нападники її виволокли з приміщення на вулицю. Почали трощити паркан, стіни будинку. Ніяких представників міліції або судових виконавців з ними не було. Коли жінка викликала по мобільному міліцію - втекли.

Зараз ви читаєте новину «На дім Ніни Москаленко знову вчинили напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі