вівторок, 23 липня 2013 12:07

На Чернігівщині вибухнув легковик, який на ходу "загубив" бензобак

У Чернігівській області просто під час руху загорівся легковий автомобіль, у якому перебували іноземці. Дивом обійшлося без людських жертв.

Трапилася ця пригода 21 липня близько 7-ї години ранку на трасі  державного значення "Київ-Чернігів-Нові Яриловичи" біля села Кіпті.

"Родина білорусів їхала на відпочинок до Криму на легковому автомобілі "Ford Sierra". Машина була далеко не нова — 1983 року випуску. Несподівано під час руху почав відвалюватись паливний бак та внаслідок тертя об асфальт він загорівся. Водій вчасно побачив пожежу і встиг зупинитися", - розповів речник Держслужби з надзвичайних ситуацій Андрій Хожаїнов.

Родина вчасно встигла вийти з машини та забрати деякі речі. Машина була з газовим устаткуванням, тому пожежа спровокувала вибух. Незважаючи на це  42-річний власник з дружиною та неповнолітньою дитиною уникнули якихось травм.

Рятувальники Козелецького райвідділу Управління ДСНС, що прибули за викликом, оперативно загасили палаючий автомобіль. По факту пожежі проводиться розслідування. Постраждалих нема.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині вибухнув легковик, який на ходу "загубив" бензобак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі