четвер, 24 березня 2022 10:22

Спецтема: Війна Росії проти України

На Чернігівщині снаряд влучив в цех з аміаком - стався витік

На Чернігівщині снаряд влучив в цех з аміаком - стався витік
Російські загарбники продовжують зрівнювати Чернігів із землею. Фото: facebook.com/MNSCHERNIGIV

На Чернігівщині 23 березня снаряд потрапив у машинну залу аміачного цеху підприємства харчової промисловості. Сталася розгерметизація аміакопроводу та технічної місткості з витоком аміаку.

Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус з посиланням на дані ДСНС.

"Виток (аміаку. - Gazeta.ua) припинили підрозділи ДСНС. Концентрація випарів аміаку у повітрі — у межах допустимої норми. Жертв та постраждалих немає", - написав він.

За останню добу в області спалахнули 24 пожежі, з них 11 через обстріли російською армією населених пунктів. Рятувальники ДСНС за добу сім разів виїжджала для знешкодження боєприпасів, що не розірвались.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові будуть обмежено розливати питну воду

У Чернігові відсутнє електро-, тепло та водопостачання після ворожих обстрілів. Газопостачання здійснюється частково. Відновлюють комунікації за можливості.

"По Чернігову москальська мразота гатила всю ніч: артобстріли, авіаобстріли. Чернігову знов дісталося, прилітало, але Чернігів незламний. По області в цілому ситуація контрольована там, де може бути контрольована. І незрозуміла там, де зараз нема доступу", - написав Чаус.

З початку війни Росії проти України на Чернігівщині ліквідували 358 пожеж, з яких 248 виникли через обстріли. Врятували 44 людини, з них 10 дітей. Рятувальники 80 разів долучались до надання допомоги та виконання інших робіт. Вилучили та знешкодили 106 вибухонебезпечних предметів.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині снаряд влучив в цех з аміаком - стався витік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі