вівторок, 21 червня 2016 18:49

На 132 тис. доларів, які знайшли у безхатька, наклали арешт

На 132 тис. доларів, які знайшли у безхатька, наклали арешт

Голосіївський райсуд наклав арешт на $132 тис, які поліція виявила у перехожого на вулиці Ломоносова у Голосіївському районі столиці. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у Київській місцевій прокуратурі №1.

"Чоловік був зовні схожий на безхатченка. Під час огляду його речей патрульні поліцейські виявили рюкзак, у якому знаходилися 132 тисячі доларів США. Чоловік пояснив, що вказані кошти знайшов у сміттєвому баку. Однак уже наступного дня до правоохоронців звернулися двоє адвокатів, які повідомили, що є представниками цього чоловіка. А вилучені кошти його власність. Пізніше до правоохорнців надійшли заяви від ще 2 осіб, які також назвалися власниками коштів", - розповіли у прокуратурі.

Наразі обставини цієї подіїї та походження коштів з'ясовуються у рамках кримінального провадження. Триває слідство.

Читайте також: Грабіжники напали на магазин лотерей

Нагадаємо, 9 червня патрульні звернули увагу на чоловіка, зовні схожого на бомжа, який ніс автомагнітолу. Вони зупинили перехожого для перевірки.З'ясувалося, що магнітола не значилася в базі вкрадених речей. Однак, під час перевірки копи виявили в сумці у чоловіка пачки з доларами.

Зараз ви читаєте новину «На 132 тис. доларів, які знайшли у безхатька, наклали арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі