субота, 28 квітня 2007 16:27

МЗС Естонії: Загиблого в Талліні росіянина вбили свої ж

МЗС Естонії запевнює, що поліція непричетна до смерті громадянина Росії в Талліні 27 квітня.

"На сьогодні є докази, які вказують на те, що громадянин Росії помер від поранення, отриманого під час сварки між учасниками масових безладів. Розслідування обставин і пошук винних продовжується", - говориться в офіційній заяві МЗС Естонії.

У документі також наголошується, що "за повідомленням державної прокуратури, для вивчення причин смерті росіянина порушена кримінальна справа".

МЗС Естонії також заявив про необгрунтованість звинувачень російської сторони.

"Міністерство закордонних справ рішуче відкидає твердження МЗС Росії, які містяться в сьогоднішній заяві. Міністерство закордонних справ Естонії вважає, що ці безпідставні звинувачення направлені на загострення ситуації в Естонії", - мовиться в заяві МЗС ЕР.

Раніше в суботу поліція Естонії передала відомості про вбитого під час масових заворушень у Талліні громадянина Російської Федерації.

Як повідомив прес-аташе посольства РФ Максим Козлов, 27 квітня з колотою раною в лікарню Талліна був доставлений  в лікарню громадянин РФ Дмитро Сергійович Ганін, 20 років, який постійно проживав в місті Муствее Естонської республіки. Того ж дня він помер.

У його смерті МЗС Росії звинуватило владу Естонії,  пише Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «МЗС Естонії: Загиблого в Талліні росіянина вбили свої ж ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі