пʼятниця, 09 квітня 2021 12:43

МВС штурмує базу охоронної фірми Медведчука "Шторм" на Трухановому острові

МВС штурмує базу охоронної фірми Медведчука "Шторм" на Трухановому острові
Фото: tsn.ua

МВС штурмує базу охоронної фірми Медведчука "Шторм" на Трухановому острові в Києві.

Під приводом необхідності проведення обшуку до воріт бази підігнали важку будівельну техніку для демонтажу огорож, повідомив у facebook нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд постановив стягнути з Медведчука 140 тис. грн

"Хтось із великих начальників, схоже, в дитинстві у війнушку не награвся, ось і чудять. Краще б щось корисне зробили, а вертольоти зі спецпризначенцями до кордону з Росією направили. Там вони сьогодні потрібніші", - пише Кузьмін.

Новина доповнюється.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти нардепів Віктора Медведчука й Тараса Козака. Їх звинувачують у державній зраді, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram. 19 лютого РНБО запровадила санкції проти нардепа з ОПЗЖ, кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука й Оксани Марченко. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму. Його розслідує СБУ.

Зараз ви читаєте новину «МВС штурмує базу охоронної фірми Медведчука "Шторм" на Трухановому острові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі