неділя, 22 лютого 2015 13:56

МВС повідомляє про одного загиблого у Харкові, прокуратура - про трьох

МВС повідомляє про одного загиблого у Харкові, прокуратура - про трьох
Фото: demset.org

У результаті вибуху під час мирної ходи в центрі Харкова в неділю загинула одна людина, ще 10 осіб постраждали. Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

"За попередніми даними, одна людина загинула, десять отримали поранення", - розповіли агентству в прес-службі правоохоронного відомства.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі прокуратури Харківської області, в результаті вибуху в Харкові, за попередніми даними, загинули троє. За словами очевидців, серед поранених є і співробітник міліції.

Як повідомлялося, вибух стався в центрі Харкова в неділю вдень під час формування колони для мирної ходи. Планувалося, що колона пройде від Палацу спорту на Площу Конституції, де мало відбутися проведення громадської панахиди за воїнами, загиблими в АТО. Вибух стався на початку колони, коли люди шикувалися, щоб почати ходу.

Зараз ви читаєте новину «МВС повідомляє про одного загиблого у Харкові, прокуратура - про трьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі