четвер, 01 жовтня 2015 17:01

МВС повідомляє про скупчення під Маріуполем військ РФ, "Градів" та "Ураганів"

МВС повідомляє про скупчення під Маріуполем військ РФ, "Градів" та "Ураганів"
Фото: militariorg.ucoz.ru

До Новоазовська прибули до 800 російських військових, а під Саханкою зафіксоване танкове з'єднання та артпідрозділи бойовиків.

Про це на своїй сторінці повідомляє радник Міністра у МВС України Зорян Шкіряк.

"На тимчасово окупованій російськими військами території Донецької області, у районі Новоазовська, помітне скупчення військовослужбовців регулярних частин ЗС РФ. Зокрема, в районі селища Саханка зосередились артилерійські підрозділи російської армії, а також танкове з'єднання. У розпорядженні окупантів артилерійські установки 122-152 мм, САУ, РСЗВ БМ-21 "Град", "Ураган".

Крім того, на південний напрямок російським терористам за останні три доби прибуло підкріплення у вигляді живої сили від 600 до 800 військових ЗС РФ. Вони розташувалися в місті Новоазовськ та прилеглих населених пунктах. Також там облаштовано кілька тренувальних таборів для російських ДРГ. Заняття для бойовиків проводять інструктори ГРУ ГШ ЗС РФ", - написав Шкіряк.

Він наголосив, що всі підрозділи ЗСУ, Національної Гвардії та МВС на лінії розмежування продовжують перебувати в повній бойовій готовності і готові дати відсіч агресору в разі спроб прориву.

Як повідомила аеророзвідка полку "Дніпро-1", "ДНР" повертає танки на лінію зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «МВС повідомляє про скупчення під Маріуполем військ РФ, "Градів" та "Ураганів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі