субота, 18 листопада 2017 18:10

Чоловік заховав труп сина під підлогою

Житель міста Гола Пристань Херсонської області молотком вбив рідного сина. Тіло загорнув у матрац, після чого розібрав дерев'яну підлогу і закопав загиблого у пісок. Сусідам казав, що син поїхав на заробітки у Москву.

До поліції звернувся знайомий родини. Він сказав, що хвилюється за 38-річного друга, який мешкає з батьком і більше тижня не виходить на зв'язок. Заявник також розповів, що з батьком у зниклого були вкрай напружені стосунки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Автор: Відділ комунікації поліції Херсонської області
  Пенсіонер молотком вбив рідного сина, тіло загорнув у матрац, після   закопав загиблого у пісок під підлогу
Пенсіонер молотком вбив рідного сина, тіло загорнув у матрац, після закопав загиблого у пісок під підлогу

Поліцейські виїхали за місцем проживання родини. 68-річний господар сказав, що син у Москві. Дозволив правоохоронцям зайти в будинок. Там був явний трупний сморід. Господар сказав, що робить ремонт, розібрав підлогу, тому різкий запах, при цьому він помітно нервував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік півроку тримав труп подруги у шафі

В одній з кімнат була розібрана підлога, під якою був пісок. Саме звідти йшов сморід.

Автор: Відділ комунікації поліції Херсонської області
  Пенсіонер молотком вбив рідного сина, тіло загорнув у матрац, після   закопав загиблого у пісок під підлогу
Пенсіонер молотком вбив рідного сина, тіло загорнув у матрац, після закопав загиблого у пісок під підлогу

"Коли поліцейські почали копати, то на глибині півтора метри виявили матрац, а всередині тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Після цього пенсіонер зізнався у вбивстві сина, яке скоїв майже два тижні тому. Чоловік пояснив, що постійно сварився з сином, той його нібито принижував. Після чергової сварки син ліг спати, а батько взяв молоток і кілька разів вдарив його по голові. Тіло замотав у матрац та закопав у пісок під підлогу. Він навіть купив матеріали, щоб зацементувати підлогу і приховати сліди злочину", - повідомив начальник сектору карного розшуку Голопристанського відділення поліції Дмитро Григораш.

Пенсіонера затримали. За умисне вбивство йому загрожує до 15 років в'язниці.

У Миколаєві затримали 21-річного чоловіка, який після сварки забив молотком власну матір. Мертву дружину через кілька днів знайшов її чоловік, який повернувся з відрядження. Під час бесіди із правоохоронцями, 21-річний син потерпілої плутався у показах. Згодом зізнався, що забив матір. Сам ще певний час після скоєного злочину проживав у оселі та навіть запрошував у гості свою дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік заховав труп сина під підлогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі