понеділок, 07 серпня 2017 17:43

Чоловік півроку тримав труп подруги у шафі
1

Фото: Головне управління Національної поліції

У Дніпропетровській області чоловік забив свою подругу, а потім півроку протримав труп у шафі.

45-річну жінку розшукували з 17 лютого.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували фото моторошного вбивства усієї сім'ї

Правоохоронці знайшли в квартирі підозрюваного труп жінки у поліетиленовому пакеті. Тіло лежало в шафі під купою одягу.

У поліції розповідають, що за два роки до смерті жінка проживала разом з 56-річним чоловіком. Пізніше пара розійшласяя, але подруга часто приходила до чоловіка в гості.

Працівникам поліції чоловік розповів, що коли прийшов додому, то застав подругу мертвою. Внаслідок цього підозрюваний налякався та сховав труп до шафи.

"Версія чоловіка провалилася, коли результати судово-медичної експертизи показали справжню версію смерті. Жінка померлі в результаті гострої травми шиї", -розповідають у поліції.

Пізніше чоловік розповів, що попросив жінку приготувати вечерю, але вона витратила гроші на алкоголь. Внаслідок чого, підозрюваний розізлився та наніс удару кухонним ножем у шию.

"Упевнившись, що жінка померла, він натягнув на тіло поліетиленовий пакет і заховав у шафі. У наступні місяці, коли гості господаря цікавилися неприємний запахом, розповідав, що причиною є старі речі його покійної матері", -додали в поліції.

На чоловіка чекає вирок від 7 до 15 років у в'язниці.

1 серпня в одеському готелі, розташованому біля залізничного вокзалу, знайшли труп чоловіка. На тілі загиблого виявили смертельне ножове поранення на шиї.
ЗМІ повідомляють, чоловік постраждав від рук кредиторів, у яких він нібито позичив гроші.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік півроку тримав труп подруги у шафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі