четвер, 24 листопада 2016 15:36

Чоловік підпоїв та намагався зґвалтувати кількох неповнолітніх
3

Фото: прес-служба патрульної поліції

У Івано-Франківську на вулиці Княгинин 55-річний чоловік напоїв алкоголем кількох дівчат та намагався зґвалтувати. Поліцію викликав брат однієї із потерпілих. Подія трапилася у ніч проти 22 листопада.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції міста.

"Патрульні поліцейські застали у будинку хлопця та шість дівчат. Дві з них були без свідомості та не реагували навіть на нашатирний спирт. Як розповів хлопець, його сестра разом з іншими неповнолітніми дівчатами винаймає житло. Власник живе на тому ж подвір'ї. У той вечір хлопець прийшов до сестри у гості. А потім до дівчат постукав власник. Оскільки він заборонив дівчатам приводити гостей, хлопець заховався у шафі. Господар помешкання приніс алкоголь. Коли дівчата від випитого почали втрачати свідомість, чоловік схопив одну й поніс її до іншої кімнати та кинув на ліжко. В цей час хлопець вискочив з шафи та викликав поліцію", - розповіли патрульні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє чоловіків погрожували жінці зброєю та зґвалтували її

55-річний чоловік утік до свого будинку та вимкнув світло. Спочатку не відчиняв двері, потім переконував поліцейських, що не заходив до дівчат. Потерпілим медики надали допомогу. Усі обставини події з'ясовують слідчі.

На вулиці Короленка у Дніпрі зґвалтували жінку. Невідомий, погрожуючи виделкою, напав на потерпілу. Потім забрав у неї 150 гривень, кредитну картку та вітк. Жінка заявила в поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпоїв та намагався зґвалтувати кількох неповнолітніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі