вівторок, 04 жовтня 2016 17:57

Чоловік перерізав газовий шланг і хотів підірвати багатоповерхівку

Чоловік перерізав газовий шланг і хотів підірвати багатоповерхівку

4 жовтня близько 14-ї години у Житомирі чоловік погрожував підірвати багатоквартирний будинок. Він перерізав у своїй квартирі газовий шланг та забарикадувався від поліцейських.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли у обласному управлінні поліції.

"Запах газу почули мешканці бідинку та зателефонували у поліцію. Також сказали, що їхній сусід із сокирою в руках бігає по двору і погрожує сусідам фізичною розправою. На місце події негайно прибули поліцейські. Побачивши правоохоронців, чоловік забарикадувався у своїй квартирі та став погрожувати вибухом. Поліцейські швидко зорієнтувалися і провели операцію, у результаті якої небезпечну особу було затримано. З'ясувалося, що у своїй оселі чоловік перерізав газовий шланг " - повідомив заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок фермера закидали гранатами

Затриманий - 40-річний житомирянин, раніше неодноразово судимий за незаконний обіг наркотиків. Тому підозрюють, що міг бути у стані наркотичного сп'яніння. Чоловіка доставили до Житомирського обласного центру детоксикації для медичного освідування та приведення до тями.

З'ясування усіх обставин триває.

Раніше повідомлялося, що потрійну ДТП влаштував п'яний голова Чернігівської обласної ради.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік перерізав газовий шланг і хотів підірвати багатоповерхівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі