пʼятниця, 23 липня 2021 04:08

Чоловік на моноколесі впав на проїжджу частину та пошкодив Infiniti

Чоловік на моноколесі впав на проїжджу частину та пошкодив Infiniti
Власникам електротранспорту радять бути максимально уважними. Фото: pikabu.ru

У Києві чоловік на моноколесі не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину. Моноколесо відлетіло в автомобіль Infiniti та пошкодило його. Подія трапилася на вулиці Велика Васильківська.

"Хоч на відео виглядає так, що з чоловіком, що їхав на електротранспорті, все добре, але коли пройшов шок від ситуації, стало зрозуміло, що травми є і довелося викликати медичну допомогу", - написав у Facebook перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"За відсутності належного правового регулювання використання легкого електротранспорту, його користувачі доволі часто нехтують елементарними правилами безпеки та наражають на небезпеку інших учасників дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації. Наразі триває робота з урегулювання нормативно-правових аспектів щодо використання на вулично-дорожній мережі новітніх засобів пересування", - зауважив Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку на смерть збили на самокаті й утекли

Він радить власникам електротранспорту бути максимально уважними й обережними, та дбати про свою безпеку.

У Києві сім операторів прокату електросамокатів знизили граничну швидкість до 20 км/год. Крім цього чотири оператори повноцінно запровадили зони обмеження швидкості до 14 км/год і зони повної заборони руху.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік на моноколесі впав на проїжджу частину та пошкодив Infiniti». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі