неділя, 20 червня 2021 15:32

Жінку на смерть збили на самокаті й утекли

Жінку на смерть збили на самокаті й утекли
Чоловік на електросамокаті в Парижі / GETTY IMAGES

Італійка загинула у Парижі після того, як в неї врізалися на електросамокаті.

Поліція розшукує винуватця злочину. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на BBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'являться правила дорожнього руху для електросамокатів

У понеділок, 14 червня, 31-річна італійка на ім'я Міріам гуляла набережною Сени, де її збив електросамокат. Транспорт їхав з високою швидкістю, а його власник не зупинився, щоб надати постраждалій допомогу. Прокуратура відкрила розслідування.

Жертва, як вважається, вдарилася головою об тротуар, і її серце зупинилося. Жінці надали екстрену медичну допомогу, навіть вдалося відновити серцебиття. Потім забрали без свідомості до лікарні, де вона перебувала у комі до моменту смерті в середу, 16 червня.

Після цього інциденту у Парижі відновилися дискусії щодо обмеження руху електросамокатів, які можуть становити небезпеку для пішоходів. Зараз, за правилами, можуть розвивати швидкість до 50 км/год.

Раніше 65-річна актриса і телезірка Ліза Бейнс померла 14 червня, через 10 днів після того, як в Нью-Йорку на неї наїхав електросамокат.

В Одесі на "трасі здоров'я" уздовж моря чоловіки зіткнулися на електросамокатах. Один із них рухався вгору, а інший, на швидкості, спускався. Камера спостереження зафіксувала, як вони намагалися роз'їхатися на вузькій ділянці, але не змогли. Один упав і вдарився головою об асфальт. Його, непритомного, забрала "швидка".

Зараз ви читаєте новину «Жінку на смерть збили на самокаті й утекли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі