понеділок, 04 липня 2016 13:59

Чоловік грабував пенсіонерок, щоби забезпечити своїх малолітніх дітей

Чоловік грабував пенсіонерок, щоби забезпечити своїх малолітніх дітей
novostipmr.com

Затримали 24-річного чоловіка, який пограбував 4 пенсіонерок. Усі пограбування сталися у Малиновському районі Одеси. Свої вчинки чоловік пояснив тим, що хотів матеріально забезпечити своїх двох дітей. Старшій його дитині 3,5 років, молодшій кілька місяців.

"Пенсіонерок він пограбував у квітні-травні. Зривав із них золоті прикраси. Крім тілесних ушкоджень жінки отримали важку психологічну травму. У 72-річної жінки він вирвав золоті сережки на 5 тисяч гривень. В іншої жінки зірвав золоту сережку вартістю 800 гривень. 31 травня чоловік пограбував 2 жінок, - у 74-річної пенсіонерки зірвав золотий хрестик на ланцюжку вартістю 3 000 гривень. Хрестик упав і загубився під одягом. Жертва пручалася; він ударив її кулаком по голові. У той же день із 58-річної жінки зірвав золоту сережку ціною 3,5 тисячі гривень", - повідомляють у прес-службі поліції Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмисники пограбували музей письменника

Свідки останньої потерпілої запам`ятали високого худого хлопця у шортах та футболці. Також зійшлися описи, які надали інші потерпілі.

Чоловіка можуть посадити за грати на 4-6 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік грабував пенсіонерок, щоби забезпечити своїх малолітніх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі