субота, 28 вересня 2024 04:31

Чоловік одружився на тещі, щоб виїхати до дружини і дитини

Чоловік одружився на тещі, щоб виїхати до дружини і дитини
Прикордонники затримали ухилянтта, який одружився на тещі. Фото: ДПСУ

Через пункт пропуску "Тиса" намагався виїхати з України 42-річний чоловік зі своєю 78-річною дружиною.Він з Хмельниччини, вона - з Луганщини.

"Під час спілкування прикордонники встановили, що у чоловіка є дитина від доньки нинішньої "дружини на папері", яка насправді є його тещею", — йдетьсяв повідомленні Держприкордонслужби.

Шлюб зареєстрували у Києві ще минулого року. Жінка має статус інвалідності, яка мала б дозволити українцю виїхати за кордон. Він розповів прикордонникам, що супроводжує дружину на лікування в Італію.

Чоловік зізнався, що з її донькою перебуває у стосунках. В Італію саме до неї та спільної їхньої дитини. Теща зголосилася допомогтиі перевезти зятя через кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримав повістку і раптово "заблукав". Блогер Паша Бумчик транслював, як тікає з України

Але його не пропустили. А в діях його 78-річної дружини побачили ознаки незаконного переправлення осіб через держкордон. За це їй загрожує від трьох до п'яти років ув'язнення. Чоловіка ж можуть засудити за статтею про ухилення від мобілізації.

Порушники збирались перепливти Тису на гумовому човні.

В такий спосіб вони планували дістатися Угорщини. Один із них заплатив переправникам $12 тисяч , інший - $4 тисячі, $7 тисяч повинен був доплатити згодом. Ще двоє $11 тисяч, якщо зможуть потрапити на територію сусідньої країни живими", - сказано в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік одружився на тещі, щоб виїхати до дружини і дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі