понеділок, 17 лютого 2020 02:31

Моторошні перегони: озброєні чоловіки на Audi втікали від поліції і збили 3 людей

Моторошні перегони: озброєні чоловіки на Audi втікали від поліції і збили 3 людей
Озброєні чоловіки на автівці збили пішоходів. Фото: Патрульна поліція

У Дніпрі водій Audi тікав від правоохоронців і збив трьох пішоходів. Трагедія трапилася на перехресті проспекту Слобожанського та вулиці Воронезької.

"Пасажир автомобіля, побачивши патрульних, відкрив задні дверцята під час руху та крикнув про допомогу. Це помітив екіпаж і не міг не відреагувати, подавши водію автомобіля вимогу про зупинку. Втім, той різко пришвидшив рух", - повідомила Патрульна поліція Дніпропетровської області.

Водій авто протягом 10 хвилин намагався втекти від поліцейських. Рухався на великій швидкості та проїжджав на заборонені сигнали світлофорів. Він не впорався з керуванням та збив трьох пішоходів.

"Двоє людей, чоловік та дитина, отримали важкі травми, ще один чоловік, батько дитини, загинув на місці", - додали правоохоронці.

Після скоєння ДТП з Audi вибігли троє людей. Двоє з них намагалися втекти, а інший повідомив патрульним, що невідомі силою відсторонили його від керування машиною та везли у невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом зіткнулися три авто

Утікачів затримали. У салоні авто, а також у кишені одного з порушників, поліцейські знайшли пістолети. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

З'ясувалося, що водій Audi перебував у розшуку Сакським відділком поліції ГУМВС України в АР Крим та м. Севастополь за вимагання.

У Броварах, на Київщині, п'яний водій Nissan збив двох чоловіків на пішохідному переході та намагався втекти.

Один пішохід загинув, інший отримав травми. Водія-вбивцю затримали.

Зараз ви читаєте новину «Моторошні перегони: озброєні чоловіки на Audi втікали від поліції і збили 3 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі