субота, 02 жовтня 2021 14:37

"Мого тата вбили": чоловік зарізав коханого ексдружини та викрав 9-річну доньку

"Мого тата вбили": чоловік зарізав коханого ексдружини та викрав 9-річну доньку
У Маріуполі чоловік на очах у дитини зарізав коханого колишньої. Фото: Нацполіція

У Маріуполі 48-річний чоловік прийшов до помешкання своєї ексдружини.

Він вбив її чоловіка на очах у доньки, викрав дитину і забарикадувався у помешканні. Про це інформує поліція Донецької області.

"Зловмисник прийшов до помешкання колишньої дружини, де був її чоловік та двоє доньок, віком 9 та 12 років. На очах у 9-річної дитини вбив знайомого та викрав дівчинку і втік", - сказано в повідомленні.

До поліції звернулась 12-річна донька загиблого, вона повідомила, що її батька вбили.

Нападника розшукали через дві години після вбивства. Він із дитиною забарикадувався у приміщенні та погрожував всіх вбити, оскільки має зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин зарізав колишню співмешканку і її 8-річну доньку

Поліція намагалась переконати чоловіка відпустити дитину, проте він ігнорував правоохоронців. Тоді поліцейські звернулись до друга зловмисника. Чоловіку вдалось переконати підозрюваного відпустити доньку.

Нападника затримали. У нього вилучили ніж зі слідами крові, пістолет та саморобну зброю.

Поліція відкрила провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та ч.1 ст. 345 (погроза щодо працівника правоохоронного органу).

У Теребовлі на Тернопільщині 39-річний чоловік убив 28-річну дружину й підірвав себе. Подружжя перебувало в процесі розлучення.

Тіло вбитої знайшла в будинку сестра її чоловіка. Викликала поліцію. Обстеживши територію господарства, поліцейські виявили на присадибній ділянці мертвим чоловіка загиблої. Сиротою залишилася малолітня дитина.

Зараз ви читаєте новину «"Мого тата вбили": чоловік зарізав коханого ексдружини та викрав 9-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі