четвер, 16 лютого 2012 12:56

Міліція встановила причину смерті медсестри з Керчі

Міліція встановила причину смерті медсестри з Керчі
Анастасія Переверзова загинула за загадкових обставин

Сьогодні о 14 годині дня загиблу керчинку Анастасію Переверзову поховають в Керчі. Міліція встановила офіційну причину смерті та віддає її тіло родичам.

"Експерти встановили, що смерть загиблої керчанки Анастасії Переверзової наступила внаслідок переохолодження" - про це повідомила начальник сектору зі зв'язків з громадськістю МВС Криму Ольга Кондрашова.

Кондрашова пояснює, що рідні запізно звернулися у міліцію, тільки наступного ранку. Дівчина провела на морозі усю ніч. Через це замерзла.

"Попри все законодавство, співробітники відразу б почали діяти, – кажуть у міліції. - Відправили б патрульних, собак в той район. А так рідні чекали всю ніч, шукали власними силами".

14 лютого об 11 годині ранку тіло Анастасії знайшли за речовим ринком в очеретах.

"Одяг на Насті був цілим, сумочка була при ній. – каже знайома загиблої Наталія Раєвська. – Ще до того, як забрали тіло, припустили, що вона замерзла. Ми й досі не знаємо, що там сталося. Передумали вже все – може йшла, та погано стало, серце схопило, підвернула ногу. Могла впасти, втратити свідомість, а потім прийти до тями і в істериці подзвонити Олександру. Через паніку не змогла точно пояснити де вона і що з нею, а телефон міг вимкнутися чи розрядитися"

Дані експертиз мають показати, чи був у крові дівчини алкоголь або наркотики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керчинку, яка благала про допомогу телефоном, знайшли мертвою в очеретах

Анастасія закінчила медичний коледж. Працювала медсестрою у школі від дитячої поліклініки. Була товариською, мала чимало друзів. На роботі на неї нарікань не було. Друзі та колеги збираються на похорони.

"Я не розумію, як можна було після дзвінка з благаннями про допомогу відправитися самому в той район, шукати дівчину. – каже один з її знайомих.. – Походили, гукали в темряві. Якби зразу кинулися в міліцію, вони б підключили МНСників, прочесали б оперативно весь район. Може б і знайшли б за кілька годин. Настю можна було урятувати. Рідні не поставилися до цього серйозно".

Нагадаємо, Анастасія зникла в обід, 11 лютого. Вийшла з дому, мала зустрітися зі своїм хлопцем Олександром Денисенком та відвідати сестру. Але ні хлопця ні сестри того дня не побачила. Близько 22 години вечора передзвонила Олександру на мобільний, плакала, кричала, благала їй допомогти. Рідні усю ніч шукали її і лише на ранок звернулися у міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Міліція встановила причину смерті медсестри з Керчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі