понеділок, 19 жовтня 2020 17:24

Мікроавтобус протаранив маршрутку: є постраждалі

У Запоріжжі в Дніпровському районі сталася ДТП. Мікроавтобус в'їхав у маршрутку. Постраждало троє людей. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

"Водій маршрутного мікроавтобусу Volkswagen LT 1953 року народження, здійснюючи рух по вулиці Професора Толока у місті Запоріжжя, перед нерегульованим пішохідним переходом зменшив швидкість свого руху та повністю зупинився, надаючи жінці-пішоходу можливість перейти дорогу. У цей час водій мікроавтобусу Mercedes Sprinter 1981 року народження, який рухався позаду автомобіля Volkswagen LT застосував заходи екстреного гальмування, однак запобігти зіткненню з попутнім транспортним засобом йому не вдалося. Внаслідок чого водій маршрутного мікроавтобуса Volkswagen LT здійснив наїзд на пішохода", - йдеться у повідомленні.

Автор: zp.npu.gov.ua
   Постраждало троє людей
Постраждало троє людей
Автор: zp.npu.gov.ua
  Мікроавтобус в’їхав у маршрутку
Мікроавтобус в’їхав у маршрутку

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали пішохід 1970 року народження, а також двоє пасажирів маршрутки - 1979 та 1986 років народження. Їм надали необхідну допомогу і відпустили додому.

У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Розпочато досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка протаранила автомобіль поліції: постраждав водій

В Запоріжжі сталася ДТП за участі маршрутки. Водій автомобіля "Шкода", що виїжджав із заправки, не пропустив маршрутку з пасажирами. Легковик сильно вдарив маршрутку у бік і вона перекинулась. На момент аварії в маршрутці було 10 пасажирів. В більшості з них – забої та синці, двох пасажирів разом з водієм забрали в лікарню. У них підозрюють переломи та черепно-мозкові травми.

Зараз ви читаєте новину «Мікроавтобус протаранив маршрутку: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі