четвер, 27 жовтня 2011 15:33

Миколаївська маршрутка в'їхала у вантажівку, постраждали пасажири мікроавтобуса
9

У середу, 26 жовтня, ввечері в Миколаєві на проспекті Жовтневому в районі "Епіцентру" сталася ДТП за участю довгоміра "Renault" і пасажирського мікроавтобуса "Mercedes Sprinter" - двох людей забрала "швидка".

За словами очевидців події, "Renault" рухався в бік мікрорайону "Жовтневий". На перехресті довгомір почав здійснювати поворот до "Епіцентру" з крайнього правого боку. Інакше в умовах даної ділянки дороги виконати маневр машинам такого типу не можливо. Водій мікроавтобуса, що рухався позаду, вирішив зробити об'їзд вантажівки з правого боку. Можливо, довгомір пригальмував, або ж водій "Mercedes'a" не розрахував швидкість свого руху і вдарився в задню частину кузова "Renault", пише Преступности.нет.

В результаті зіткнення мікроавтобус отримав значні механічні пошкодження. За словами очевидців, двох пасажирів мікроавтобуса забрала "швидка". За попередніми даними, один отримав забій носа, другий - забій голови.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївська маршрутка в'їхала у вантажівку, постраждали пасажири мікроавтобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі