середа, 03 жовтня 2012 08:55

Мешканка Прикарпаття одну свою дитину продала циганам, іншу - морила голодом

Мешканка Прикарпаття одну свою дитину продала циганам, іншу - морила голодом
Дві судимості жінка вже має - також за своїх дітей. Фото: ТСН

Жительку Коломиї на Прикарпатті , яка вже має дві судимості за халатне поводження із власними дітьми, затримали втретє за те,що вона мало не заморила голодом тримісячне немовля, повідомляє ТСН.

Горе-мати залишила дитину в холодній хаті саму, розпеленатою, врятували немовля сусіди, які почули крики дитини. Це малятко вже втретє у лікарні: вперше в неї був жахливий дерматит, вдруге вона не набрала ні грама ваги.

Жінка розповідає, що просто не знала як правильно годувати дитину.

З чотирьох дітей цієї жінки одна була продана циганам за 24 грн та пляшку горілки, одна померла від задухи у ліжку, коли мати була п'яною, ще одна дитина у дитячому будинку.

Зараз проти матері порушена ще одна кримінальна справа. Дві судимості жінка вже має - також за своїх дітей. Першого разу відбулася умовним покаранням, вдруге – чотирма місяцями арешту.

Зараз покарання передбачається більш суворе від 2 до 5 років позбавлення волі. Також вирішується питання про позбавлення батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Прикарпаття одну свою дитину продала циганам, іншу - морила голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі