пʼятниця, 20 квітня 2012 13:37

Мешканка Миколаєва поїхала на Кіровоградщину збувати фальшиві гроші

Мешканка Миколаєва поїхала на Кіровоградщину збувати фальшиві гроші
Жінка збували фальшивки в магазині. Фото: spektr.ua

До органів внутрішніх справ Кіровоградської області надійшла інформація про те, що в одному із магазинів міста невідома жінка розрахувалась за покупку купюрою номіналом 500 грн. сумнівного походження. Потім незнайомка сіла до авто і зникла у невідомому напрямку.

Після отримання орієнтування працівники Державтоінспекції на одній із вулиць обласного центру зупинили схожий за описом автомобіль, за кермом якого перебував 40-річний житель сусідньої області. У салоні авто знаходилась пасажирка – 36-річна жителька Миколаєва.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду транспортного засобу у жіночій сумці правоохоронці виявили 5 купюр номіналом 500 грн. з ознаками підробки. Їх вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення з метою збуту або збут підроблених грошей), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Підозрювану затримано, зараз вона перебуває в ІТТ.

 

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Миколаєва поїхала на Кіровоградщину збувати фальшиві гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі