пʼятниця, 31 травня 2013 09:48

Мешканець Дніпропетровщини по-звірячому побив односельців бо ті "образили" його собаку

Мешканець Дніпропетровщини по-звірячому побив односельців бо ті "образили" його собаку
Фото: mirkotov.com

На Дніпропетровщині власник пса мало не до смерті побив своїх односельчан за те, що ті буцімто образили його улюбленця, - принаймні так стверджує один із постраждалих. Бо другий у комі балансує між життям і смертю, пише ТСН.

Історія розгорнулася у центрі села Піщанка, близько десятої вечора. Компанія з п'яти молодих людей вирушає додому з дитячого майданчика, де гуляли із 4-річною дівчинкою. Щойно перейшли дорогу, як за ними кинувся величезний чорний пес. Собака не припиняв кидатися на людей, аж поки не зявився господар. Свідки кажуть, що чоловік почав розпускати руки на захист тварини.

Перелякану дитину жінка забрала додому, а з розлюченим господарем пса залишились її чоловік із братом та другом. Для одного цей конфлікт завершився важким струсом мозку, а для його друга – реанімацією.

Від будь-яких прогнозів щодо 25-річного чоловіка лікарі утримуються. Іншому слід лікуватись ще принаймні два місяці. Тим часом, власник пса залишився неушкодженим і вже наступного дня написав заяву у міліцію, що справжній постраждалий – це він, а ті двоє у реанімації – нападники.

Постраждалі хлопці заяву не писали, правоохоронці за інформацією від медиків самі відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Але хто тут кривдник, а хто постраждалий - поки стверджувати не беруться. Можливо, для чоловіка, що подав заяву, це була самооборона.

Якщо цього не доведуть, доля власника собаки залежатиме від того, чи виживе хлопець із проламаною головою. Адже бійка може перетворитися на вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Дніпропетровщини по-звірячому побив односельців бо ті "образили" його собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі