пʼятниця, 06 березня 2015 11:41

Мешканці Троїцьокого отримали пенсію, яку викрали бойовики

Мешканці Троїцьокого отримали пенсію, яку викрали бойовики

У Троїцькому, що за кілька кілометрів від Дебальцевого, селянам погасили заборгованість по пенсії, викраденій бойовиками минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

"У с.Троїцьке Попаснянського району працівники "Укрпошти" із озброєною охороною доставили пенсію місцевим мешканцям. Оскільки доступ у Троїцьке тривалий час був заблокований через військові дії навколо Дебальцевого, пенсію доставили за кілька місяців – погасили заборгованість за січень, лютий і повністю розрахувалися за березень.

Крім того, люди отримали пенсію за липень 2014 року, яка була нарахована своєчасно, але викрадена терористами ЛНР під час бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в ОДА, Троїцьке дуже сильно постраждало від обстрілів бойовиків – тут артилерійськими та реактивними снарядами розбиті православний храм та загальноосвітня школа, пошкоджено багато приватних будинків, є загиблі серед мирних мешканців. Село досі лишається без електроенергії.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці Троїцьокого отримали пенсію, яку викрали бойовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі