пʼятниця, 28 грудня 2012 16:27

Меладзе залишив двох дітей сиротами

Меладзе залишив двох дітей сиротами
Костянтин Меладзе. Фото: mk.ru

27 грудня в аварії в селі Козин на трасі Київ-Обухів біля автобусної зупинки "П'ятихатки" український продюсер та композитор 49-річний Костянтин Меладзе на смерть збив 30-річну Ганну П., в дівоцтві Возну. Від отриманих травм вона померла на місці. В жінки залишилося двоє доньок. Старша ходить до школи. Жила сім'я в Обухові. Про це стало відомо зі своїх джерел.

"Це страх і жах. І її шкода, бо лишила двох дітей і його шкода, бо добрий чоловік і не хотів її вбивати. Аня приїжджала до матері, йшла на маршрутку, бо живе в Обухові. В неділю, 30 грудня, за батьком вроді 40 днів мало бути. Не знала вона тоді, що її саму на кладовищі ховати будуть", - відмічає джерело.

Меладзе на своєму "Лексусі" їхав у бік Києва. Ганна переходила дорогу, щоб потрапити на зупинку в сторону Обухова. Там є пішохідний перехід, але жителі села Козин кажуть, що вночі він не підсвічується. Чи йшла Ганна саме по ньому зараз встановлює слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меладзе навряд сидітиме у в'язниці через смертельну аварію - правозахисник

"ДТП сталося в районі пішохідного переходу. Машина гальмувала, на дорозі є гальмівний шлях. Чи жінку відкинуло вбік від удару, чи вона там переходила дорогу — зараз встановлюємо. Водій "Лексуса" не намагався втекти. Пристрій показав, що був тверезим. Але ми про всяк випадок взяли у водія аналізи на алкоголь в крові. Сама машина зараз теж на експертизі. Встановлюється, де саме сталася ДТП", - кажуть в обласній міліції.

У Козині розповідають, що аварії в селі і поза ним трапляються часто. Все через те, що водії не дотримуються швидкісного режиму.

"Ви бачили, хто в нас в селі живе? Одні крутелики. А вони ж не вміють їздити помалу, вони літають. Сто як мінімум. Он в травні в селі депутат чи то син депутата розчавив своїм джипом китайського легковика. Там сиділо четверо молодих людей. Він удару їх об стовп розмазало. Дівчина, що сиділа на задньому сидінні, восени мала заміж виходити за водія, який за кермом був. То він живий остався, але з лікарень не виходить. Справу не зам'яли, винуватця посадили на 8 років. А та автобусна зупинка біля П'ятихатки ще більш небезпечна. Машини летять і водії просто не бачать пішоходів, бо перехід не підсвічується. Взагалі там рідко хто ходить. Щоб добратися до тої зупинки — треба перейти через ліс. Зазвичай люди під'їжджають на 314 маршрутці. Але в селі кажуть, що бачили, як Аня по переходу йшла. А по телевізору передають, що просто дорогу перебігала", - стверджує місцева жителька Аліна.

Зараз ви читаєте новину «Меладзе залишив двох дітей сиротами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

228

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі