понеділок, 18 червня 2018 11:28

"Медиків не дочекався" - чоловік годину помирав на пляжі

"Медиків не дочекався" - чоловік годину помирав на пляжі
На пляжі селища Урзуф під Маріуполем помер чоловік, не дочекавшись рятувальників і медиків. Фото - mrpl.city

На пляжі селища Урзуф під Маріуполем помер чоловік, не дочекавшись рятувальників і медиків. "Швидка" їхала близько години. В цей час чоловіка намагалися врятувати відпочивальники. Про це повідомив свідок події Андрій Кімченко, передає MRPL.CITY.

Кімченко розповів, чоловікові стало зле, коли він вийшов із моря. Самостійно він вибрався з води чи його винесло хвилею - ніхто не бачив: люди звернули увагу, що на березі лежить чоловік, підійшли перевірити, чи все гаразд , і побачили, що потерпілий захлинається, з рота йде піна.

Кімченко вважає, що став свідком недбалості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець раптово помер на кіпрському курорті

"На весь величезний пляж немає жодного рятувальника, ані медика. "Швидка" приїхала більш ніж через годину, до цього ми півгодини намагалися врятувати чоловіка. Поліція приїхала і якимсь грандіозним способом, не підходячи до людини, визначила, що він труп. Я просив підійти, помацати, подивитися, а вони, мовляв, і так все зрозуміло. Машина швидкої допомоги приїхала, каже "труп", хоча чоловік вже під простирадлом лежав, його відпочивальники накрили. На пляжі в Урзуфі відпочивати не можна, більше я сюди не приїду ... Близько години дзвонили в "швидку", а то й більше, чекали. Нікого немає, ані "швидкої", ані поліції ... А чоловік годину вмирав, поки не посинів", - розповів Кімченко.

Він уточнив, що труп пролежав на пляжі ще чотири години біля відпочивальників.

В Одесі п'яні медики, прибувши на виклик, чекали смерті пацієнта. "Швидку" викликали патрульні, коли побачили непритомного чоловіка на вокзалі. Після звернення правоохоронців "швидка" не зрушила з місця. За 20 хв поліцейський вдруге підійшов до медиків. Вже після цього "швидка" розвернулась і прибула на місце події, де констатували смерть чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «"Медиків не дочекався" - чоловік годину помирав на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі