пʼятниця, 19 квітня 2013 08:55

Маріупольський грабіжник намагався втекти від міліції на трамваї

Маріупольський грабіжник намагався втекти від міліції на трамваї
Фото: vesti.az

В Орджоникідзевському районі Маріуполя наряд ДСО за десять хвилин затримав підозрюваного в скоєнні розбійного нападу.

О 7.30 до мешканки Маріуполя, що поспішала по своїх справах, підійшов невідомий, в руці у якого був кухонний ніж. Приставивши клинок жінці до горла, він відібрав сумку і попрямував далі, не особливо поспішаючи. Свідком цієї сцени виявилася продавчиня квітів, яка відразу ж зателефонувала на "102".

Наряд державної служби охорони прибув за три хвилини, посадив в автомобиль жертву і попрямував на пошуки правопорушника.

Буквально за 5 хвилин пошуків вдалині вони побачили підозрюваного. Останній обернувся і, побачивши автомобіль ДСО, почав тікати по вулиці. Повернувши за ріг, він вскочив у від'їжджаючий трамвай і весело помахав через вікно правоохоронцям. Проте його розрахунок виявився невірним: трамвай був зупинений за допомогою автомобільного спецсигналу, після чого зловмисник все зрозумів і вийшов з салону сам.

Потерпіла пізнала свого кривдника по одягу, манері говорити (він помітно заїкався), а також по незвичайно сильному перегару.

Сумку затриманий встиг викинути, а ось ніж, як і раніше, був при нім. Цікаво, що даний 29-річний громадянин працював банківським інкасатором, повідомили в УДСО при ГУМВС України в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольський грабіжник намагався втекти від міліції на трамваї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі