середа, 24 січня 2007 10:36

Людина, яка вбила Кушнарьова, знаходиться у лікарні

У вівторок, 23 січня, увечері прокурор Харківської області Василь Сінчук офіційно назвав ім"я людини, яка стріляла в Євгена Кушнарьова. Ним виявився помічник народного депутата від "Партії регіонів" Дмитра Шенцова Дмитро Завальний.

За даними прокурора, ухвала про пред"явлення звинувачення вже підписана. Але правоохоронні органи пред"являть його тільки після того, як Завального випишуть з лікарні, де він знаходиться на стаціонарному лікуванні.

Дмитро Завальний, син керівника одного з харківських підприємств, стріляв з батьківського карабіна. На місці трагедії знайшли 4 гільзи, але стверджувати, що пострілів були декілька, рано. За словами Сінчука, у покійного Кушнарьова було одне поранення.

"Правоохоронні органи як і раніше не відмовляються ні від однієї зі всіх можливих версій події, але більшість фактів дозволяють припустити, що це все-таки було вбивство з необережності", - сказав Сінчук.

Наразі Завальний дав підписку про невиїзд. У якій з лікарень і з яким діагнозом він знаходиться, не повідомляється, пише Liga.net.

Зараз ви читаєте новину «Людина, яка вбила Кушнарьова, знаходиться у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі