понеділок, 30 вересня 2013 14:16

Львівського чиновника засудили на 2 роки через невідремонтовану дорогу

Львівського чиновника засудили на 2 роки через невідремонтовану дорогу
Фото: google.com.ua

Залізничний суд Львова затвердив угоду про визнання провини чиновника "Укравтодору" у Львівській області, який без перевірки прийняв у підрядчика виконаний ремонт дороги Львів-Краковець, і засудив його на два роки позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

Як повідомляє прокуратура львівської області, "чиновник, працюючи на керівній посаді відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Львівській області, будучи відповідальним за контроль правильності визначення вартості робіт з капітального та поточного ремонтів та експлуатаційного утримання автомобільних доріг і за здійснення технічного нагляду за цими об'єктами, без належної перевірки прийняв виконання підрядною організацією робіт з ремонту дороги Львів-Краковець, які фактично виконані не були".

Через недбалість чиновника, державний бюджет втратив 170 тисяч гривень.

Рішенням суду чиновник був визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.367 ("службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки") КК України.

Суд засудив працівника "Укравтодору" до позбавлення волі строком на два роки з випробувальним терміном в один рік. Окрім того, чиновник повинен буде виплатити штраф у розмірі 400 неоподатковуваних мінімумів і не зможе обіймати управлінські посади протягом 18 місяців.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівського чиновника засудили на 2 роки через невідремонтовану дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі