пʼятниця, 22 березня 2013 11:34

Луганський міліціонер влаштував дебош у кафе і побив відвідувача

Луганський міліціонер влаштував дебош у кафе і побив відвідувача
Хуліганом виявився міліціонер. Фото: korrespondent.net

В слідчому відділі прокуратури Луганської області перебуває кримінальне провадження за фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю. Правопорушення вчинене співробітником одного з міськвідділів міліції області за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

21 березня вказаному співробітнику міліції оголошено про підозру в тому, що він, не знаходячись при виконанні службових обов'язків, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння в одному з розважальних закладів області, тривалий час нецензурно лаявся у бік одного з відвідувачів закладу. Крім того, використовуючи нікчемний привід, міліціонер спричинив тілесні ушкодження вказаному відвідувачу розважального закладу.

Проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин правопорушення, повідомила прес-служба прокуратури Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Луганський міліціонер влаштував дебош у кафе і побив відвідувача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі