середа, 04 вересня 2013 05:09

Луганська міліція знищила плантацію триметрової коноплі

Співробітники УБНОН ГУМВС в Луганській області спільно з оперативниками карного розшуку поблизу селища Бараничеве Троїцького району виявили наркоплантацію триметрової конопель

Про це йдеться в повідомленні прес -служби обласної міліції.

Рослини були висаджені в яру , далеко від дороги і чужих очей. На те , що за плантацією доглядають , вказувала сучасна система зрошення і поливу. Марихуана була висаджена акуратними рядами серед кущів і дерев. Деякі рослини (а їх співробітники міліції нарахували понад 7000) досягали у висоту трьох метрів. Недалеко від поля сушилися акуратно зрізані і підготовлені для подальшої переробки рослини.

 

У ході проведення оперативно-слідчих заходів міліціонерам вдалося встановити організаторів наркоплантації - ними виявилися двоє безробітних жителів Сєвєродонецька.

Всі рослини були знищені , а зразки направлено для проведення експертизи в Науково -дослідний експертно - криміналістичний центр ГУМВС України в Луганській області. Дистанційна також система зрошування і поливу.

За даним фактом слідчий відділ Троїцького райвідділу міліції відкрив кримінальну виробництво за ч. 2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) , санкція якої передбачає покарання вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Ведеться досудове розслідування .

Зараз ви читаєте новину «Луганська міліція знищила плантацію триметрової коноплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі