середа, 13 січня 2021 13:43

Легковик розігнався на трасі і влетів у вантажівку: є постраждалі
5

На трасі Київ-Чоп у зіткненні легковика і вантажівки постраждали четверо людей.

Аварія сталася 12 січня поблизу села Коти Рівненської області. Двоє з постраждалих в реанімації, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто на швидкості влетіло в електроопору: фото

На трасі "Київ-Чоп" у зіткненні легковика і вантажівки постраждали четверо людей
Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region
Двоє з постраждалих в реанімації
Аварія сталася 12 січня поблизу села Коти Рівненської області
Двоє з постраждалих в реанімації
Аварія сталася 12 січня поблизу села Коти Рівненської області

"47-річний водій BMW X3, житель Запорізької області, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою DAF із причепом під керуванням 62-річного жителя Львівщини. Унаслідок ДТП до лікарні із травмами різного ступеня госпіталізували водія та трьох пасажирок кросовера, двоє із них, 19- та 23-річні — у реанімації. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав", - сказано в повідомленні.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Обставини ДТП з'ясовують.

У Хмельницькій області через зіткнення 2 автомобілів померла жінка. Ще 4 людини травмувалися. Двоє з постраждалих - діти. Аварія сталася на автодорозі Кам'янець-Подільський-Білогір'я поблизу села Івахнівці. Не змогли розминутися Jeep Wrangler та Opel Vectra.

Зараз ви читаєте новину «Легковик розігнався на трасі і влетів у вантажівку: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі