вівторок, 13 грудня 2011 16:33

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік вимагає для себе розстрілу

Ландік вимагає для себе розстрілу

У ході сьогоднішнього судового засідання Роман Ландік заявив, що все, що відбувається в суді "схоже на колективний психоз", і що в нього немає сил це терпіти.

Зокрема, у Ландіка викликає сильне здивування свідчення слідчих, які вели його справу.

"У мене 8 дірок в зубах! Коли я буду їх лікувати? Коли я побачу свою дитину? Я вимагаю для себе розстрілу, не можу більше це терпіти!", - заявив Роман Ландік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсудний Ландік впевнений, що його хочуть вбити їжею

У суді сьогодні давала свідчення слідчий слідчого відділу УВС Луганська Оксана Єфімова. Вона зазначила, що перевірка причин отримання травм Романом Ландіком не була проведена.

Рішення про те, що графин, яким Роман Ландик отримав удар по голові від Марії Коршунової, не буде вилучатися і досліджуватися, прийняла саме Оксана Єфімова. Питання про необхідність вилучення графина на обговорення групи слідчих не виносився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені здавалось, що це тривало близько 40 хвилин" — Коршунова про побиття Ландіком

Оксана Єфімова пояснила, що Романа Ландика не визнали потерпілим, оскільки для цього він повинен був звернутися до суду.

Нагадаємо, свідок у справі Романа Ландика, адміністратор ресторану "Баккара", Юнна Гончарова не виключає, що графин з-під горілки, яким Марія Коршунова вдарила Романа Ландика по голові, знаходиться, в ресторані. Зокрема, відповідаючи на питання, чи вилучався графин в якості речового доказу, вона зазначила: "Я не можу точно сказати".

Зараз ви читаєте новину «Ландік вимагає для себе розстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі