пʼятниця, 25 листопада 2011 15:00

Помічника Ландіка, який побив даішника, амністували

Помічника Ландіка, який побив даішника, амністували

Помічник нардепа Володимира Ландіка Володимир В., який побив в березні 2011 року прямо на посту даішника Олексія Косякова, визнав свою провину в суді. Про це повідомив голова Жовтневого суду Луганська (тут слухалася справа) Олександр Ситник, пише "Сегодня".

"Провадження справи закрите у зв'язку з амністією. Він визнав провину, і ми не могли її не застосувати ", - сказав Ситник.

Суддя, що розглядав справу, Михайло Сілінний каже, що потерпілий не має претензій до кривдника. Останньому за побиття інспектора при виконанні загрожувало до 5 років в'язниці.

Рішення суду викликало шквал емоцій в ДАІ Луганська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ландік-старший вірить у те, що Коршунова хотіла вбити його сина

"Олексій виграв суд, - радіючи за колегу, розповіли інспектори. - Так і треба забіяці, а то взагалі ці мажори знахабніли. Правда, він амністований, але все одно це йому буде уроком".

За неофіційною інформацією, тепер кривдник інспектора буде зобов'язаний виплатити правоохоронцям символічну 1 грн.

"Випадки, коли амністують тих, хто побив міліціонера, - рідкісні. Але якщо у міліціонера немає претензій, то тоді суд може і відпустити", - сказала адвокат Тетяна Монтян.

Нагадаємо, в березні автопатруль у складі Олексія Косякова та Андрія Сливи зупинив Mercedes, в якому їхав нардеп Володимир Ландік зі своїм помічником, за перевищення швидкості. Через кілька хвилин автоінспектор був побитий помічником Ландіка і потрапив до лікарні. За принциповість у роботі Косяков був нагороджений керівництвом УМВС, а проти дебошира порушили кримінальну справу. Влітку інспектор Косяков був переведений з ДАІ за те, що стояв на трасі з перегорілою лампочкою в сирені, але пізніше повернувся.

Зараз ви читаєте новину «Помічника Ландіка, який побив даішника, амністували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі