четвер, 11 травня 2017 15:44

Криваве вбивство: тесть встромив ножа у серце зятю

Криваве вбивство: тесть встромив ножа у серце зятю
Тесть зарізав зятя ФОТО: gazeta.ua

На Київщині під час сімейної сварки тесть убив 28-річного зятя. Трагедія сталася ввечері, 10 травня, у селищі міського типу Клавдієво-Тарасове Бородянського району.

Про це повідомляє "Бородянка Сьогодні".

"У родині розгорілася сварка. Чоловік намагався захистити свою тещу. На це розлючений тесть помстився зятю. Чоловік схопив ножа та вдарив ним у серце потерпілому. Останній помер на місці. На місці поліцейські з'ясували, що між 52-річним господарем будинку та його зятем виник конфлікт, який переріс у бійку", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посварився з тещею: чоловік серед хати підпалив газовий балон

З місця вбивства вилучили ніж. Чоловіка затримали. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

У селі Долинське Мелітопольського району Запоріжжя дівчина заступилася за брата і ледь не вбила сапкою сусіда. До правоохоронців звернулася дружина потерпілого. Між сусідами виникла сварка на ґрунті особистих неприязних відносин. 38-річний чоловік почав кидатися з сапою на сусіда. 19-річна дівчина заступилася за брата, вихопила сапу і проломила чоловікові голову. Потерпілого з важкою травмою голови забрали в лікарню. Дівчині загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Криваве вбивство: тесть встромив ножа у серце зятю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі