пʼятниця, 27 жовтня 2017 17:48

Кривава трагедія в Харкові: шосту жертву ДТП поховали у весільній сукні

Кривава трагедія в Харкові: шосту жертву ДТП поховали у весільній сукні
20-річна Діана Берченко стала шостою жертвою кривавої харківської ДТП. Вона померла у лікарні. Поховали її у весільній сукні. Фото - Facebook

У Харкові попрощались із шостою жертвою дорожньої аварії 24-річною Діаною Берченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зайцева перед смертельною ДТП розважалася в елітному ресторані

Вона померла напередодні вранці після тижневої коми. Ховають її у білій весільний сукні, адже невдовзі, кажуть друзі загиблої, дівчина збиралась заміж. Про це йшлося в ТСН.

Діана потрапила під колеса Lexus разом із сестрою Оксаною та її чоловіком Олександром Євтеєвим. Олександр загинув на місці, обидві сестри у важкому стані потрапили до реанімації. Оксана прийшла до тями, але про смерть чоловіка і сестри досі не знає.

Кривава аварія сталась 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого протаранив натовп. П'ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. 26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина, Діана Берченко. Зайцевій ув'язнили на два місяці без права на внесення застави. Водій Volkswagen днями зробив офіційну заяву, у якій зазначив, що рухався на зелене світло.

Зараз ви читаєте новину «Кривава трагедія в Харкові: шосту жертву ДТП поховали у весільній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі