середа, 25 жовтня 2017 09:45

ДТП в Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву

ДТП в Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву
Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов вперше прокоментував аварію. Фото -Уніан

Другий учасник резонансної аварії в центрі Харкова, водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, вперше прокоментував аварію і те, що було за секунди до неї.

Заяву він оприлюднив через свого адвоката Сергія Перепелицю в Facebook, відзначивши, що не міг дати свідчення раніше у зв'язку з поганим самопочуттям внаслідок отриманих травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про співкамерниць Олени Зайцевої

"Виїжджаючи на перехрестя на вулиці Сумській і провулка Мечникова, я рухався на зелений сигнал світлофора. Я переконався в безпеці переїзду по вулиці Сумській, дивився по сторонах, і під час цього автомобіля Lexus не було в полі зору. Після чого я почав рух до перехрестя, вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова. Все сталося так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що сталося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, з нізвідки", - заявив він.

Дронов стверджує, що не міг бачити Lexus , так як автомобіль вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю.

"Його не було, коли я починав рух, а з того моменту до зіткнення пройшли лічені секунди", - зазначив водій Volkswagen.

Дронов також висловив співчуття рідним загиблих та потерпілих внаслідок ДТП.

18 жовтня близько 20:40 в центрі Харкова сталася масштабна ДТП: автомобіль Lexus під керуванням 20-річної Олени Зайцевої проїхав на червоний сигнал світлофора і врізався в Volkswagen Touareg, після чого вилетів на тротуар з пішоходами. Внаслідок наїзду загинули п'ятеро людей. Шестеро перехожих, серед яких вагітна жінка, були госпіталізовані з травмами. 20 жовтня Зайцеву взяли під варту на два місяці без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі