середа, 08 листопада 2017 14:46

Кривава ДТП у Харкові: під час суду над водієм Volkswagen Touareg почався скандал

Кривава ДТП у Харкові: під час суду над водієм Volkswagen Touareg почався скандал
Суд обирає запобіжний захід Геннадію Дронову. Фото - Vgorode

Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу другому учаснику ДТП на вул. Сумській у Харкові Геннадію Дронову призупинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: у слідства можуть виникнути проблеми з доказовою базою

Адвокат водія Volkswagen Touareg Сергій Перепелиця попросив заслухати свідка - пасажира позашляховика. Але прокуратура заперечила, що візуальний контакт з підозрюваним може вплинути на об'єктивність показань свідка. Суддя підтримав позицію прокуратури, після чого адвокат звинуватив суддю у необ'єктивності і попросив замінити слідчого суддю - Наталію Єфименко.

Після третьої перерви суд продовжив роботу. Зараз розглядає клопотання про відвід судді Єфименко. Після - знову повернеться до розгляду міри запобіжного заходу Дронову.

18 жовтня пізно ввечері в Харкові на перетині вул. Сумської та пров. Мечникова зіткнулись Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Після чого Lexus вилетів на тротуар і врізався у пішоходів. У результаті наїзду шестеро людей загинули, ще 5 постраждали. Водійка Lexus знаходиться під вартою. Водія Volkswagen також звинуватили у причетності до ДТП. Проте він своєї вини не визнає.

Зараз ви читаєте новину «Кривава ДТП у Харкові: під час суду над водієм Volkswagen Touareg почався скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі