середа, 24 січня 2007 19:37

Кримська міліція відкрила сезон полювання на браконьєрів

Кримська міліція оголосила про початок щорічної операції "Первоцвіт-2007". Цього року через аномально теплу зиму полювання на браконьєрів почалося на місяць раніше, ніж в минулі роки.

В операції візьмуть участь місцеві правоохоронці, а також представники екологічних організацій. Щоб запобігти продажу рослин, занесених до Червоної книги, встановлять додаткові пости на автодорогах, тролейбусних, авто- і залізничних вокзалах, а також у Сімферопольському аеропорту.

Громадян, які збирають і продають рідкісні первоцвіти каратимуть штрафом від 51 до 170 гривень з конфіскацією незаконно здобутої продукції. За кожен вилучений екземпляр рослини браконьєр заплатить від 2,4 до 3 гривень. Про це повідомили у прес-службі Ради міністрів Криму.

У середині січня на київських вулицях з"явилися продавці кримських пролісків. У зв"язку з незвично високою температурою лісові рослини прийняли січневе тепло за березневе, пише Новый регион 2.

Зараз ви читаєте новину «Кримська міліція відкрила сезон полювання на браконьєрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі