пʼятниця, 11 грудня 2020 17:56

Кримінального авторитета "взяли" із викраденою з військової частини зброєю

В Одесі поліцейські затримали 30-річного кримінального авторитета, який намагався впливати на криміногенну ситуацію в регіоні.

Він - виходець однієї з пострадянських країн Сходу. У його авто знайшли бойовий пістолет із набоями, який був викрадений в одній з військових частин Одещини, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: od.npu.gov.ua
  В Одесі  затримали 30-річного кримінального  авторитета, який намагався впливати на криміногенну ситуацію в регіоні
В Одесі затримали 30-річного кримінального авторитета, який намагався впливати на криміногенну ситуацію в регіоні

"Зловмисник потрапляв у поле зору правоохоронців 2017 року. Тоді за незаконне зберігання наркотичних засобів та вогнепальної зброї Комінтернівський районний суд засудив його до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1,3 роки. Під час іспитового терміну він попався на хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї. За що Суворовський районний суд Одеси взяв його під варту, однак згодом змінив запобіжний захід на домашній арешт", - сказано в повідомленні.

Автор: od.npu.gov.ua
  Під час обшуку в  авто затриманого знайшли бойовий пістолет із набоями, який був викрадений в одній з військових частин
Під час обшуку в авто затриманого знайшли бойовий пістолет із набоями, який був викрадений в одній з військових частин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застреленого кримінального авторитета знайшли в альтанці

Затриманому повідомили про підозру. Київський районний суд Одеси обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення 10 млн грн застави. Крім цього, поновлено розгляд вироку 2017-го, за яким зловмисник так і не відбув покарання.

На Рівненщині поліцейські провели спецоперацію по затриманню двох кримінальних авторитетів. Обидва переховувалися від слідства за вчинення тяжких злочинів. 1-й разом зі своїм спільником викрали та закатували чоловіка до смерті на території Запорізької області. А 2-й – скоїв розбійний напад на Рівненщині.

Зараз ви читаєте новину «Кримінального авторитета "взяли" із викраденою з військової частини зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі