середа, 11 січня 2012 10:06

Кримчанка вбила п'яного рецидивіста, який напав на неї з ножем

Кримчанка вбила п'яного рецидивіста, який напав на неї з ножем

Уранці 9 січня до 1-го відділу Керченського міського управління міліції (Автономна Республіка Крим) надійшло повідомлення про те, що на майданчику сходів першого поверху одного з багатоповерхових будинків виявлене закривавлене тіло чоловіка без ознак життя.

Викликані на місце події медики констатували смерть потерпілого. У загиблого були наявні різані рани обличчя із пошкодженням кровоносних судин. Чоловік помер від втрати крові.

"Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, виявлених на тілі загиблого, відноситься до категорії тяжких, – повідомив старший слідчий 1-го відділу Керченського міськуправління міліції Павло Кальянов. – Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Одеси з пістолета з глушником убили валютника

Встановити особу загиблого працівникам міліції вдалося швидко: ним виявився раніше неодноразово судимий 41-річний мешканець Керчі. На місці події в під'їзді був знайдений ніж, а біля під'їзду на землі – мобільний телефон в крові і гумка для волосся.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів працівникам міліції стало відомо, що незадовго до смерті покійний вживав спиртне в компанії знайомих. Востаннє його бачили з невідомою жінкою. Встановлюючи особу незнайомки, працівники міліції з'ясовували дружні зв'язки загиблого і підозрюваної, опитували сусідів і працівників прилеглих розважальних закладів і магазинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валютного міняйла вбили одним пострілом

У ході опитувань один з чоловіків повідомив міліціонерам, що вночі до нього на вулиці підбігла перелякана жінка, руки якої були в крові. Вона просила викликати "швидку допомогу", пояснивши, що на неї напали. У лікарні стало відомо, що по медичну допомогу зверталася 40-річна керчанка, кисті рук якої були порізані. Медики наклали їй шви. За словами слідчого, того ж дня жінка була затримана за підозрою у скоєнні злочину.

Розповідаючи працівникам міліції про обставини події, мешканка Керчі пояснила, що з потерпілим познайомилася лише напередодні. Вони відпочивали в одній компанії, випивали. Зі слів затриманої, після того, як вони залишилися наодинці, чоловік став схиляти її до інтимних стосунків. Жінка вибігла у під'їзд, чоловік пішов за нею, в цей момент в руках у нього був ніж. Керчанка стала відбиватися від кривдника, їй вдалося вихопити зброю з його рук. Після вона завдала чоловікові декілька ріжучих ударів в області очей і, викинувши ніж, втекла.

Для того, щоб правоохоронці могли встановити істину по справі, необхідно провести ряд слідчих дій. Найближчим часом буде вирішено питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідство триває.

?

Зараз ви читаєте новину «Кримчанка вбила п'яного рецидивіста, який напав на неї з ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі