понеділок, 19 березня 2012 16:09

Кримчанин із сокирою пограбував ювелірний магазин

У Керчі 16 березня близько 9.20 було скоєно напад на ювелірний магазин. Невідомий увійшов до торгового закладу, дістав з сумки сокиру і став нею загрожувати, вимагаючи від продавця віддати йому ювелірні прикраси. Під загрозою застосування фізичного насильства дівчина видала зловмисникові золоті вироби з шести торгових лотків.

Автор: Чоловік погрожував сокирою продавчині
 

В даний час сума заподіяного матеріального збитку встановлюється. За фактом розбійного нападу, сполученого з проникненням в приміщення, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст.187 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білій Церкві з банкомату витягли 231 тисячу гривень

Прикмети нападаючого: на вигляд 30-40 років, зростання близько 160-170 см, худорлявої статури, особа худорлява із слідами віспи з обох боків, очі світлі.

Був одягнений в болонєву стьобану коротку куртку чорного кольору, спортивні темні штани, на голові в'язана шапка темного кольору. При собі мав матерчату сумку болотяного кольору. Від чоловіка виходив сильний запах медпрепаратів.

Правоохоронці Керченського МУ ГУМВС України в АР Крим просять громадян, які бачили чоловіка, схожого на фоторобот або підпадаючого під даний опис, повідомити про це.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин із сокирою пограбував ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі