середа, 19 вересня 2012 12:20

Кримчани влаштували різанину через жінку

Кримчани влаштували різанину через жінку

На ґрунті ревнощів у місті Ялта двоє чоловіків влаштували бійку із застосуванням холодної зброї. Про це пише УНН.

Встановлено, що днем раніше молоді люди випивали, в якийсь момент 22-річний городянин став претендувати на увагу дівчини 17-річного товариша по чарці.

"Він став надавати панночці знаки уваги, упадати за нею, що не сподобалося її хлопцю. За словами 17-річного підозрюваного, постраждалий намагався "відбити" у нього дівчину і принизити його, це настільки обурило юнака, що суперники домовилися зустрітися наступного дня, щоб з'ясувати стосунки", - розповіли у міліції.

"Дуель" швидко переросла в банальну поножовщину, в результаті якої 17-річний хлопець заподіяв супернику колото-різане поранення в область грудної клітини, і поранив в сідницю приятеля потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянка зарізала чоловіка кухонним ножем на болгарському курорті

Поранення виявилися не смертельними, і медикам вдалося врятувати молоду людину.

В даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно підозрюваного за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України - замах на вбивство. Юнакові загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани влаштували різанину через жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі