середа, 28 грудня 2022 14:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль додав свої вимоги до "мирного плану" України: що хочуть

Кремль додав свої вимоги до "мирного плану" України: що хочуть
Спікер президента РФ Дмитро Пєсков зробив заяву щодо мирного плану України. Фото: Getty Images

Будь-який мирний план України має враховувати входження до складу Росії тимчасово окупованих українських територій.

Жодний план, який не враховує ці реалії, не може претендувати на те, щоб бути ухваленим. З такою заявою виступив спікер президента Росії Дмитро Пєсков, якого цитують російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль обрав нову тактику для примушування Києва до переговорів – ISW

"Поки немає жодного "мирного плану" України, давайте почнемо з цього. Знову ж таки не може існувати жодний "мирний план" України, який не враховує сьогоднішніх реалій з російськими територіями, з входженням до складу Росії нових регіонів – чотирьох", – сказав речник глави Кремля.

Кремль не має наміру йти на переговори на умовах України, яка представить на мирному саміті в Організації Об'єднаних Націй свій план закінчення війни.

Керівництво РФ продовжує переслідувати у повномасштабній військовій агресії проти України "свої цілі". Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають росЗМІ.

Команда президента Володимира Зеленського має намір представити мирний план.

Станеться це на першу річницю російського вторгнення 24 лютого 2023 року або близько до цієї дати, пише The Wall Street Journal з посиланням на європейських та українських дипломатів.

Зараз ви читаєте новину «Кремль додав свої вимоги до "мирного плану" України: що хочуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі