середа, 15 червня 2022 15:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Килими й "овочеві" коробки: ЗМІ розповіли, як ховають російських військових

Килими й "овочеві" коробки: ЗМІ розповіли, як ховають російських військових
Втрати окупантів в Україні на 15 червня становлять 32 750 осіб. Фото: скриншот з відео

Ліквідованих в Україні російських загарбників на батьківщині вже ховають у килимах і коробках з-під овочів. Також приховують імена загиблих.

Дані окупантів видаляють із так званих "сторінок пам'яті", немов цих солдатів ніколи не було, ідеться в сюжеті програми "Гроші".

На початку повномасштабної війни офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков заявляв, що російська армія не зазнає втрат в Україні. Але про зворотне свідчили трупи окупантів. З перехоплених телефонних розмов росіян з'ясувалося, що командування просто не забирало тіла своїх вояків. Тому українцям доводилося ховати їх у траншеях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зробимо все безплатно": Укрзалізниця просить матерів окупантів приїхати за трупами

"Але ось що дивно: чому матері російських солдатів не били на сполох, що їхні сини не виходять на зв'язок? Відповідь проста: за мовчання їм заплатили", - йдеться у сюжеті.

Зазначається, саме масштаби загибелі росіян в Україні змусили Кремль хоча б частково визнати втрати.

"Кількість убитих в Україні зросла настільки, що Путіну довелося визнати частину втрат і, звичайно ж, голосно назвати їх героями і посмертно нагородити орденами", - додали в сюжеті

Іти "захищати батьківщину" росіян закликає навіть церква. Незгодних служителів церкви з позицією "війна священна" відправляють за ґрати, за даними журналістів.

Загальні втрати окупантів в Україні на 15 червня становлять 32 750 осіб та багато одиниць техніки. Минулої доби статистику "200-х" поповнили ще 250 терористів. Найбільших втрат противник зазнав на Сіверськодонецькому та Бахмутському напрямках, за даними українського Генштабу.

Ці цифри попередні, оскільки підрахунок втрат противника ускладню висока інтенсивність боїв.

Зараз ви читаєте новину «Килими й "овочеві" коробки: ЗМІ розповіли, як ховають російських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі